Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Authentieke marketing en communicatie met impact op klanten en medewerkers.

Volg ons
Wat kan Creactiv voor jou betekenen?

Wat kan Creactiv voor jou betekenen?

Creactiv is jouw wederhelft voor strategie, branding en imago. 

Wij helpen je om een consistent verhaal te ontwikkelen dat klópt om zo authentiek en krachtig te communiceren, zodat je doelpubliek je boodschap sneller krijgt en je efficiënter werkt.  Zo boek je als ondernemer of marketeer winst en vooruitgangop elk vlak – van klanten aan je binden tot nieuw talent kunnen aantrekken.

Eens praten?

Begeleiden

Hulp inroepen bij het vertellen van je verhaal, da’s niet gelijk aan de teugels volledig uit handen geven. Wij leren jou de kneepjes van het vak tijdens trainingen op maat en dagopleidingen. Daarnaast zetten we adviestrajecten op met bijbehorende coaching, waarbij we als copiloot je strategie mee uitstippelen en opvolgen.

Meer weten

Bedenken

Wat is jouw DNA? Zodra we alle overbodige laagjes hebben weggekrabd en jouw kernverhaal voor ons ligt, vertalen we dat naar een strategie die er naadloos bij past. We zorgen via slimme branding dat dat verhaal uit al je communicatie spreekt – tegenover (potentiële) klanten én (toekomstige) werknemers.
Meer weten

Bouwen

Zelfs een ijzersterk verhaal overleeft niet op lucht alleen. Het heeft een drager nodig. Een webshop waar klanten jouw wereld beleven of een straffe campagne die je strategie waarmaakt. Daarbij levert een totaalaanpak het beste resultaat op. We steken onze magie dan ook liever niet in een eenmalige aanpassing aan je website. We go all the way.
Meer weten

Boosten

Een sterk verhaal – jóuw verhaal – moet de aandacht krijgen die het verdient. Daar doen we alles voor, via blogs die je onderneming bovenaan de zoekresultaten doen opduiken, advertenties en brochures die je publiek verleiden, en nog veel meer. Opnieuw: liever geen losse Facebookposts of andere snippers. Laat ons samen bouwen aan een consistent geheel.
Meer weten
Ons totaalpakket ontzorgt jou als ondernemer en marketeer. Ontdekken hoe het voelt om meer focus en meer rust te hebben, en toch betere resultaten neer te zetten?

Over Creactiv

We halen onze stethoscoop boven. Om de authentieke identiteit van je merk en bedrijf te vatten. We halen ook onze luidspreker boven – of onze niet-zo-luidspreker, dat hangt van jouw verhaal af. Om dat authentieke DNA naar je doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. En daar maakt klantbeleving voor ons een gigantisch deel van uit.

Over Creactiv

Onze inspirerende opleidingen & events. We hebben jou er graag bij!

Creactiv: Merkvisibiliteit door social media

Meer merkvisibiliteit door slim social media gebruik

Slecht getargette advertenties op Facebook zijn een gekende bron van ergernis. Maar toch heb je sociale media nodig om je merk op de kaart te zetten en te houden. Hoe doe je dat dan, nu eenrichtingsverkeer en pushcommunicatie definitief hebben afgedaan?
Meer weten
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.