Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
E-commerce

#samentegencorona - Ik shop lokaal

Het Coronavirus is vandaag een ernstige bedreiging voor  onze volksgezondheid en onze lokale economie.  Alleen indien we de huidige maatregelen strikt  opvolgen kunnen we hopelijk de schade beperken. Het lokale en sociale  leven is ondertussen volledig stilgevallen en duizenden lokale handelaars zijn tijdelijk gesloten. Gelukkig kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen en zo de lokale handelaars maximaal ondersteunen.


Steun de lokale handelaar

Thuis in je zetel, online shoppen is bijna even populair als het bezoeken van een fysieke winkel. En zeker in tijden van vandaag. Het is bovendien gemakkelijk, snel en goedkoop door het feit dat je niet hoeft te betalen voor vervoers- en/of parkeerkosten. 

Heb je eens geen zin om te koken? Geen zin om urenlang te wachten voor de paskamers? Ontdek het aanbod van afhaalmaaltijden, thuisleveringen en cadeaubonnen van lokale handelszaken. Verschillende websites en/of organisaties zetten zich momenteel in om de lokale handel maximaal te ondersteunen. En neen, we hebben het niet over de aankoop van een jaarvoorraad toiletpapier of twintig pakken spaghetti. 

Benieuwd hoe je verantwoord én hartverwarmend kan shoppen online? En hoe je daarbij de lokale handelaars kan steunen nu hun deuren gesloten blijven? Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende websites waarop jij als particulier lokaal kan aankopen. Want samen, ondersteunen wij de lokale handelaar en strijden we #samentegencorona. 


Ben jij een lokale handelaar?

Of ben jij een lokale handelaar of ben je in het bezit van een webshop en zoek je een manier om jouw producten meer in de spotlight te zetten? Dan kan je onderaan in deze lijst allerlei initiatieven terugvinden waarop jij je kan aanmelden. Van een platform voor lokale handelaars, tot gratis advertentieruimte in magazines. Het kan allemaal. Iedereen draagt zijn/haar steentje bij want we strijden #samentegencorona.


Voor particulieren & ondernemingen:


Nog vragen over dit onderwerp? Contacteer ons vrijblijvend!

Deel dit artikel:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.