Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Social media strategie

Instagramfoto opladen vanaf de computer

Instagram blijft nog steeds groeien en is één van de populairste mobiele apps vandaag de dag. In tegendeel tot Facebook, is Instagram puur mobiel gericht en kan je de applicatie vooral via je smartphone gebruiken. Vaak wordt gezegd dat de applicatie enkel via mobiel gebruikt kan worden, maar wij hebben hiervoor een trucje! Hieronder in 5 makkelijke stappen uitgelegd hoe je een foto/video kan posten op Instagram via je computer.

Stap 1 Open Instagram via je desktop
Stap 2 Open het tabblad “meer hulpprogramma’s” via Google Chrome

Wanneer je Instagram opent in Google Chrome zie je rechts naast je URL een knop met drie verticale bolletjes. Deze klik je aan en vervolgens zie je opties verschijnen. Kies in dit venster voor “meer hulpprogramma’s.

Stap 3 Hulpprogramma’s voor ontwikkelaars

Wanneer je deze optie hebt gevonden kan je verder doorklikken naar ‘hulpprogramma’s voor ontwikkelaars’. Nu opent er een scherm waar je de back-end van Instagram ziet verschijnen.

Stap 4 Mobiele icoon

Je scherm is nu in twee delen opgedeeld, een deel code en een deel Instagram. Bij het deeltje code zie je linksboven een icoon staan voor de mobiele versie. Klik dit icoontje aan en refresh vervolgens je hele webpagina.  Dit doe je door op het ronde pijltje te klikken naast je URL.

Stap 5 Upload je foto

Je ziet nu de mobiele versie van Instagram op je desktop. Klik op het plusje onderaan je scherm en voeg je afbeelding toe op dezelfde manier als op de mobiele app.


Deel dit artikel:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.