Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Contentmarketing

Maak online het verschil met menselijke marketing

Geen droge advertenties, wel menselijke marketing om online het verschil te maken. Deze online marketing steunt meer en meer op de pull boodschap in plaats van op de push-methode. Potentiële klanten maken namelijk liever zelf de keuze in plaats van gepusht te worden in een bepaalde richting. Hoe kan je deze potentiële klanten toch subtiel overtuigen en aantrekken via online marketing?

Menselijke marketing

De sleutel van de huidige online marketing ligt bij de menselijkheid. Door jezelf eerlijk en transparant te profileren gaan potentiële klanten je sneller vertrouwen. Als je daarnaast ook nog eens een grote betrokkenheid toont, ga je eenvoudiger een band kunnen opbouwen met je doelpubliek. Vertrouwen is namelijk een grote factor voor een klantenrelatie op te bouwen.

Op dat moment kan je je doelpubliek overvallen met verschillende soorten content. Let op: experimenteren is toegestaan! Zorg voor leuk achter-de-schermen beeldmateriaal of deel enkele tips & tricks. Deze content gaat voor interactie zorgen met je klanten en geeft hen een beter zicht op wie jij bent. Zeker de videowereld geeft een hele persoonlijke indruk en slaagt vaak aan bij het online publiek.

Wanneer je doelpubliek helemaal overtuigd is van je, kunnen ze net als je werknemers ambassadeurs van je onderneming worden. Wil jij weten hoe menselijke marketing kan leiden tot ambassadeurs en een positief online imago? Hoe ambassadeurs en reviews een steentje kunnen bijdragen? Contacteer ons gerust en wij beantwoorden al jouw vragen rond dit onderwerp.


Deel dit artikel:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.