Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Website optimalisatie

Waarom een Google Mijn Bedrijf-pagina interessant is voor bedrijven

Google + als persoonlijk social media kanaal ken je waarschijnlijk wel. Maar wist je dat je ook zo een pagina kan aanmaken voor bedrijven? Dit heet een Google Mijn Bedrijf pagina. 

De Google Mijn Bedrijf pagina is een gratis dienst van Google die ervoor zorgt dat je opvallend in de zoekresultaten getoond wordt. Klik hier voor jouw pagina aan te maken. Je maakt het zodat mensen die naar jou op zoek zijn, makkelijker online informatie vinden. Zo worden de contactgegevens, openingstijden, foto’s en recensies onmiddellijk getoond. Daarnaast is het ook een aanrader omdat mensen steeds meer lokaal gaan zoeken. Het bevordert je lokale vindbaarheid.

Wanneer je een Google Mijn Bedrijf pagina aanmaakt, zorg dan dat dit er aantrekkelijk uitziet. Voeg enkele foto’s toe van het team of van je logo. Dit zorgt voor herkenning. Vraag ook zeker aan klanten om een recensie te schrijven. Recensies zijn een krachtig middel om andere potentiële klanten te overtuigen.

Voeg ook de belangrijkste informatie toe, zoals contactgegevens en openingsuren. Dit is altijd handig, zeker wanneer mensen via een smartphone aan het surfen zijn. Ze zien meteen de openingsuren en het adres.

Heb jij nog geen Google Mijn Bedrijf pagina? Maak er dan snel hier een aan. Hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Deel dit artikel:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.