Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Marketingstrategie

Waarom je in deze digitale tijd nog een visitekaartje nodig hebt

Is een visitekaartje in dit digitale tijdperk nog wel nuttig? Wij zeggen volmondig; Ja! Het is namelijk de snelste manier om iemand je gegevens door te geven. Er zijn hiernaast nog enkele redenen waarom je zeker je eigen gepersonaliseerd visitekaartje moet hebben. 


Netwerken

Je kan op het kaartje tal van informatie weergeven. Het visitekaartje is er om te netwerken, haal er dan ook alles uit wat je kan. Zet je gegevens erop, je social media, contact enzovoort. Het kaartje heeft een zeer hoge functionele rol en kan daarom zeer handig zijn om te netwerken. 


Werkt altijd

Je visitekaartje moet je gewoon bij je hebben. Een platte batterij of een slechte internetverbinding zullen geen probleem vormen. Zorg gewoon dat je ze mee hebt en in grote aantallen. Zo kan je het dus eenvoudig aan iedereen doorgeven wanneer je het bij je hebt. 


Fysiek aspect

Mensen hebben nog steeds graag iets in hun handen. Het fysieke aspect van het kaartje spreekt dus zeker aan. Zorg ervoor dat het kwaliteitsvol is en dat het kaartje heel blijft. Het wordt zeker geapprecieerd wanneer de mensen voelen dat zij een kaartje krijgen waar jij echt wel moeite voor gedaan hebt.


Design

Die moeite moet je zeker doortrekken naar het design. Zorg ervoor dat het past bij jezelf en je onderneming. Een saai kaartje met enkel je gegevens gaat niet lang bijblijven, zorg er dus voor dat je opvalt en een blijvende indruk achterlaat.


Hulp nodig bij het maken van jouw visitekaartje? 
Contacteer ons vrijblijvend.


Deel dit artikel:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.