Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Creactiv, jouw wederhelft voor de juiste (s)marketing- en communicatiestrategie, branding en imago.

Wat is jouw DNA? Wie en wat schuilt er achter jouw merk? We buigen ons over jouw kernverhaal en jouw bestaansreden, en gieten die elementen in een strategie die er naadloos bij aansluit. We zorgen via slimme branding dat dat verhaal helder binnenkomt bij klanten en medewerkers van vandaag én morgen.

Marketingstrategie bepalen?

Waarom ga jij ‘the extra mile’ voor jouw klanten? Waarom zouden die klanten überhaupt voor jou moeten kiezen? Waarvoor sta je? Wat wil je bereiken, op het einde van de dag en op het einde van de rit? We praten erover en we luisteren, ook naar wat je ons niet vertelt. We zetten jouw verhaal en jouw kernwaarden op papier en stellen jouw doelen scherp. Vervolgens vertalen we al die cruciale ingrediënten naar een kristalheldere marketingstrategie die jou de weg wijst. Gedaan met verdwalen!

Smarketingstrategie uitrollen?

Wil jij ook de krachten van sales en marketing bundelen? Wil je meer resultaat halen, minder opportuniteiten missen, en van jouw onderneming een samenhangend geheel maken? Wij helpen jou om de silo’s tussen jouw teams of experten te doorbreken. We schuiven mee aan tafel om een smarketingstrategie uit te rollen, en om processen, middelen en best practices met elkaar te delen. Kortom: om jouw sales en marketing te verbinden én te boosten!

Branding dat werkt?

We zorgen via slimme branding dat jouw verhaal uit ál jouw communicatie spreekt. Alleen zo kun je je onderscheiden van jouw concurrenten en jouw zichtbaarheid verhogen. En alleen zo blijf je rondspoken in de hoofden van (potentiële) klanten en verover je de harten van (toekomstige) werknemers. Of je nu een doordachte visuele branding nodig hebt of een authentieke employer branding: we geven jouw onderneming een uniek stemgeluid.

Verander je jouw medewerkers in fans?

Hoe en waar een aantrekkelijk imago op de arbeidsmarkt creëren? Hoe bouw je een reputatie op die het talent dat je zoekt aantrekt en behoudt? Bij het creëren van een sterk employer brand draait het om goede verhalen. Bedenk hoe je wilt dat jouw organisatie wordt gezien en verspreid deze boodschap. Jouw belangrijkste storytellers zijn natuurlijk jouw medewerkers. Breng jouw verhaal in de praktijk om van jouw medewerkers ambassadeurs te maken. Jouw werknemers kunnen jouw employer branding maken of kraken.

Communicatietraject uitstippelen?

Je kan een sterk merk creëren maar als je het niet op de juiste manier communiceert, dan leidt jouw branding tot niets. Jouw communicatiestrategie is de leidraad en graadmeter voor een praktische en gedetailleerde communicatieplanning. We maken samen een helder en overzichtelijk schema van wat je gaat communiceren. Via welke kanalen, op welke momenten, met de doelstellingen en meetbare resultaten. Zo slagen we erin om jouw merkverhaal heel concreet te communiceren naar de juiste doelgroepen.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.