Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Bootcamp van 5 dagen

Bootcamp - november 2021

Tijdens het bootcamp vliegen we er stevig in om op 5 dagen tijd je business, idee of concept te transformeren tot een consistent geheel. Tijdens dit intensief programma ga je aan de slag met andere ondernemers en zoomen we gefocust in op jou en je onderneming. Je wordt volledig ondergedompeld in marketing, communicatie, verkoop, beleving, en alles wat daarbij hoort. We nodigen je uit om te blijven overnachten in Mechelen en combineren ons programma met gezonde voeding en beweging zodat je laser scherp je dots op één lijn zet. Het resultaat? Jouw marketing, communicatie en verkoop, op één lijn voor de ultieme medewerkers- en klantbeleving.

Bootcamp voor ondernemers - november 2021

Bootcamp met 5 intensieve dagen - november 2021

  • 16 t.e.m. 20 november (maandag t.e.m. vrijdag - volledige dagen met afsluit op 20 november om 17u)
  • Mogelijkheid om te overnachten in Mechelen


Investering met KMO-Portefeuille waarbij tot 30% subsidie mogelijk is. 

Voor het bootcamp van 5 dagen met verschillende livedagen en wekelijkse online verdiepingsopdrachten betaal je €4.995 excl. btw. Voor dit deel kan je 30% subsidie aanvragen via de kmo-portefeuille. Voor de locatie, het cursusmateriaal, catering en overnachting betaal je €295 excl. btw. Optioneel kan je kiezen voor de all-in formule met overnachtingen, ochtend- en avondactiviteiten en volledige catering. Hiervoor betaal je €750 excl. btw extra. 
Wat zeggen onze deelnemers?

Deel dit event:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.