Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Online opleiding

Staat je content voor 2021 al op punt?

Het einde van het jaar is hét moment om terug te blikken, maar wij kijken eigenlijk liever vooruit, zodat jij 2021 sterk kunt inzetten. Hoe dan, vraag je je af? Door tijdens onze online opleiding van 8 december de content voor te bereiden die je in 2021 gaat brengen. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden, zowel qua vorm als qua kanalen!

We verruimen je blik, zodat je mogelijkheden en variaties van waardevolle content ontdekt die je misschien nooit eerder hebt overwogen. Je gaat naar huis met een lijst van opties waar je concreet je tanden in kunt zetten. Dat bespaart jou tijd, zodat je extra van de feestdagen kunt genieten. Zalig, toch?

Volg op 8 december onze online opleiding en geef via brainstorms met andere ondernemers je contentkalender voor 2021 nu al vorm. Je krijgt zelfs de nodige kennis en inspiratie om meteen bepaalde content uit te schrijven en in te plannen.

Deze blik vooruit geeft je later gegarandeerd heel wat rust. Doe je ‘future self’ een plezier!

Praktisch:
Deze online opleiding vindt plaats op dinsdag 8 december van 13 uur tot 15 uur en nadien is er een individueel opvolgmoment van 30 minuten per deelnemer. 

Deel dit event:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.