Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Opleiding

Je website: de ideale tool voor social selling

Ben je benieuwd wie er zoal op jouw site belandt? Wil je anonieme bezoekers graag veranderen in trouwe klanten? Tijdens deze opleiding maak je kennis met een tool die je daarbij helpt: Leadinfo. Dankzij de gegevens die je zo verzamelt, krijg je meer kwalitatieve leads, kun je je salesfunnel beter opvolgen en doe je je omzet groeien. Tenminste, als je de gegevens op de juiste manier inzet ...

Daarom besteden we in de opleiding ook aandacht aan de vervolgstappen. Wat doe je als je weet dat iemand interesse heeft in jouw product of dienst? Hoe kun je je vervolgens gericht op LinkedIn begeven en je connecties onder de loep nemen? Ook voor het opbouwen en onderhouden van krachtige relaties krijg je tips.

Leadinfo komt in elke situatie van pas: als je al een salesgesprek hebt gehad en later ziet dat je prospect jouw pagina’s bezoekt, dan weet je dat je een goeie indruk hebt nagelaten. Omgekeerd kun je door een websitebezoek zien dat een prospect voorkennis heeft, en dat hij of zij helemaal klaar is voor de call die je van plan bent te doen.

Dit event gaat door bij ons op kantoor, van 17 uur tot 20 uur. We delen onze inzichten, maken je wegwijs in de mogelijkheden van Leadinfo, en maken nadien ruim de tijd voor een knabbel en een babbel.

 

Deel dit event:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.