Creactiv - Authentieke marketing & communicatie
Opleiding

Sales Navigator: de volgende stap in social selling

Ben je al thuis in LinkedIn en wil je een volgende stap zetten in social selling? Als je ‘nee’ moet antwoorden, dan doe je er goed aan om eerst onze basisopleiding social selling  te volgen. Knikte je enthousiast ‘ja’, dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

Van 8 uur tot 11 uur maken we jou wegwijs in Sales Navigator, een handige LinkedIn-tool waarmee je nieuwe klanten vindt en je jezelf tal van zoekopties gunt. We zetten niet alleen de mogelijkheden op een rij om leads te genereren, maar schetsen ook het grotere plaatje. Want een tool als Sales Navigator staat nooit op zichzelf en werkt altijd ondersteunend. Zonder heldere doelen schiet je namelijk sowieso … je doel voorbij.

Kom kennismaken met LinkedIn Sales Navigator en leer de tool inzetten in combinatie met Leadinfo, op maat van jouw marketing- en salesstrategie. Na de opleiding zetten we iets lekkers op tafel en nodigen we je uit voor een gezellige babbel.

 

Deel dit event:
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.